Marc Sort Woodwinds © 2013-2018   |   PRIVACITAT   |   CONTACTE   |   CREDITS   |   IDIOMA    | |

  

BIO - Marc Sort Coll

- Comença els seus estudis musicals com a Flautista, i ben aviat amplia la família de vent fusta amb el Clarinet i el Saxòfon. És en aquest on troba la màxima complicitat dedicant els seus estudis a treballar tant els aspectes tècnics com interpretatius.

 

- Enriqueix els seus coneixements com a Saxofonista estudiant repertori de jazz i swing en formacions musicals escolars molt diverses, on descobreix una font inesgotable de recursos interpretatius, els quals l‘animen a cercar noves fonts d’informació, realitzant paral·lelament classes particulars, seminaris i “Master Classes” amb instrumentistes  i compositors reconeguts internacionalment.

 

- Decideix ampliar els seus coneixements en el món de la música clàssica i comença els seus estudis al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona on finalment obté les màximes qualificacions en el seu instrument principal, el Saxòfon: Titulat Superior en Música Clàssica, Premi D’Honor l’any 2000 i Menció Honorífica  l’any  2002.

 

- Aquesta titulació li permet accedir als centres d’ensenyament musical públics: Escoles Municipals de Música, on des d’aleshores i fins a l’actualitat realitza classes d’instrument individual i col·lectiu ja siguin del propi instrument o de formacions de Música de Cambra, Combo/Ensemble, Big Band i produccions específiques relacionades amb l’escola dins la ciutat. Paral·lelament també imparteix classes en centres privats dedicats a l’estudi de la música moderna i l’improvisació.

 

- L’any 2009 obté el Graduat Superior en Jazz  per L’Escola Superior de Música de Catalunya ( ESMUC ), en reconeixement a la seva trajectòria docent i artística.

 

- L’experiència professional com a músic intèrpret/compositor abarca diferents àmbits i estils, tots ells relacionats amb formacions musicals de caràcter modern,  amb les quals ha tingut l’oportunitat de col·laborar en diferents festivals de jazz i teatre tant de nivell nacional com internacional.

 

- Com a músic d’estudi ha col·laborat en diversos enregistraments discogràfics i audiovisuals, ja sigui petites formacions puntuals, com grans produccions, així com   programes de televisió  autonòmics i nacionals, publicitat i cinema.

 

- Dedica el seu temps lliure a l’estudi  de la música jazz com a font d’inspiració; a la recerca  i utilització de nous instruments de caràcter tradicional d’arreu del món dins la música moderna; i a la investigació de les noves tecnologies aplicades a la interpretació, composició i enregistrament.